perjantai 3. huhtikuuta 2015

Paddington meni Päin seinää

Ostin kaksi dvd:tä, joita en elokuvateatterissa ollut nähnyt ja no, molemmat oli aika pettymyksiä. Nämä ne elokuvat oli:


Ensinnäkin tuo Päin seinää ei oikein miellyttänyt, en osaa sanoa miksi. Armi Toivasesta tykkään näyttelijänä, juuri siksi tuon ostinkin, mutta eipä se oikein kolahtanut. Ja tuo Paddington: En oikein tykkää tuollaisista 3D-tyylisistä elokuvista, joihin on dupattu päälle suomeksi niin, että siitä oikein huomaa, että se on dupattu. Ne äänet oli joidenkin kohdalla valittu aivan päin... Ja sitten se yksi niistä hahmoista: en katsonut sillä hetkellä tv-ruutua, kuuntelin vaan ja minun korvat rekisteröi seuraavaa: ULLA TAALASMAA! Niin, tosiaan Maija-Liisa Peuhu oli ääniroolissa tuossa elokuvassa ja se jotenkin häiritsi. Ei siinä, että rooli olisi huono, mutta jos elokuvasta ei muuta jää mieleen kuin jonkun näyttelijän ääni ja pari hauskaa kohtaa, niin en kehuisi hyväksi.

Tein päivällä itse raakasuklaasta pääsiäismunia ja tällaista jälkeä syntyi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...