tiistai 28. heinäkuuta 2015

Rv 7+4 Eka neuvola

Joo, nyt mä olen vähän enemmän kartalla näissä raskausjutuissa, eli mulla on menossa siis kahdeksas viikko, MUTTA viikkoja on silti vasta 7+4. Lukijani RK jo sen mulle selitti joku aika sitten, mutta ei mulla mennyt se tajuntaan ennenkuin neuvolatäti sen selitti. :D Vaihdoin noihin edellisiinkin postauksiin nyt sitten oikeat viikot, kun selvisi tää homma viimein. Mutta siis nyt mä oon sen verran sekaisin, että koska mä sitten kerron muille tyypeille raskaudestani. Ollaan sovittu, että sitten kun 12 viikkoa on täynnä. Ja koska se on? Sitten kun on 13. viikko vai? Huoh. No, toivottavasti ei sentään ala näkyä ennen sitä. Olen tässä yrittänyt etsiskellä vaatteita, jotka peittäisi kasvavan vatsan. Vielä ei ole paljastumisen aika, todellakaan.

Sain sieltä neuvolasta miljoona eri paperia ja täytettävää lippusta ja lappusta. Aikaa lääkärille ja käskyä käydä kaikenmaailman kokeissa. Pää hajoaa! Pitää merkitä noita kalenteriin sitten kun jaksaa, niin pysyy jossakin järjestyksessä.

2 kommenttia:

  1. No yleensä ihmiset kertoilee siinä 12+0 eli aivan oikein, 13. viikolla! :D alat oppia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :D Eikä tämä nyt niin myöhään ole, kun näin alussa kuitenkin ollaan.

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...