maanantai 31. elokuuta 2015

Rv 12+3 Sammakoita suusta

Käytiin Murun kanssa perjantaina siellä niskapoimuturvotustutkimuksessa. Kaikki oli hyvin. Varpaita ja sormiakin näkyi olevan oikea määrä ja sydämessä molemmat läpät. Siellä ultrassa se vauva välillä pomppi kuin jänis. :D Aika liikkuvaista sorttia näytti olevan, vaikka en itse vielä mitään tunnekaan.

Ja sitten niihin reaktioihin sen jälkeen, kun oltiin paljastettu raskaus (Facebookissa tässä postauksessa olevalla kuvalla) ja saatesanoilla "Tälle on tilattu käyttäjä. Arvioitu toimitusaika:". Eka kysymys yksityisviestillä tuli siskontytöltäni ja kuului seuraavasti "mitä tuo kuva tarkoittaa, kun en ymmärrä." Minusta tuossa on kyllä aika selkeä viesti.

Ja muita mitä kuului:

- Kuinka kauan olet tiennyt? (samainen tyyppi kuin tuo, joka ei ymmärtänyt sitä kuvaa). Muumien Haisulia lainatakseni: "samperin tyhmä kysymys!" No siis siitä asti kun sitä lasta on alettu tekemään, ääliö!

- Minä luulin, että se kuva oli vitsi. Mulla kääntyi mahakin ympäri, kun säikähdin. (siskoni). Joo, perjantaina olikin vissiin aprillipäivä... NOT! Hänen mielestään minä en ole vissiin kykenevä lisääntymään.

- Milloin se on saanut alkunsa? Täh? Hyvä, ettei sentään asennoista lähtien kysytty. Mitä ne tuollakaan tiedolla tekee? Ja joo, en vastannut.

- Kuka sen lapsen äiti on? (Murun veljen vaimo kysyi Murulta, kun Muru laittoi sille ultraäänikuvasta valokuvan Facebookissa). No kukakohan olisi, jos Muru seurustelee minun kanssa? Minusta tuo oli törkeintä mitä tähän raskauteen liittyen olen kuullut. Okei, meillä on ollut noita "väliaikoja", mutta ei ole enää ja se selviäisi ihan Facebookin parisuhdetilannetta katsomalla. Niin, ja harvemmin sitä kukaan äitiä epäilee, yleensä se on isä, josta voi olla joissain tapauksissa epäselvyyttä.

Lokakuun lopussa olisi sitten rakenneultra.

2 kommenttia:

  1. Onpas mukava seurata nyt jonkun odotusta :) Itse en tuskin enää lapsia halua enempää, mutta muitten kuulumisia ihana lukea.. :)

    VastaaPoista

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...