tiistai 11. elokuuta 2015

Rv 9+4 Kirppistelyä

En tiedä oliko tämä liian aikaista, mutta kävin kirpparilla tänään kiertelemässä ja löysin sellaisen kaupan kestokassillisen verran erittäin hyväkuntoisia vauvan vaatteita eri pöydistä eikä maksanut yhteensä kuin 28 euroa. Uutenahan noihin olisi mennyt varmaan lähemmäs satanen, kun ne potkupuvut ja bodyt näkyy maksavan kaupassa kympin, jopa ylikin kappale ja niitä tuli haalittua monta. Kaksi yöpukuakin löysin. Mä hankin kaikki sini-, vihreä-, kelta-, valko- ja ruskeasävyisinä, oli vauva sitten kumpaa sukupuolta hyvänsä (sitähän ei vielä edes tiedä kumpi tuolla kasvaa)

Inhoan niin paljon kaikkea vaaleanpunaista enkä ymmärrä niitä äitejä, joilla on pakkomielle pukea tyttövauvansa täysin vaaleanpunaisiin, sukista lähtien, nimittäin sellaisiakin on näkynyt. Sitten olen kuullut näitä "ei tyttöä voi pukea sinisiin vaatteisiin"-juttuja (minun sisko on muun muassa just tällainen "väriongelmainen"). Miksei? Sehän on vaan väri. Sen sijaan vaaleanpunainen ei vaan sykähdytä minua, en tiedä miksi. Ehkä se on vaan ällö väri. Niin no, poikaa en ehkä kuitenkaan vaaleanpunaiseen pukisi, en vaikka pitäisinkin siitä väristä. Mitenkään muuten en ole värirajoitteinen. Ja jääpähän sitten mahdolliselle seuraavalle lapselle nuo vaatteet. Mitäpä niitä hukkaamaan. Ja ei, ei ole suunnitteilla toista lasta vielä, kun ensimmäinenkään ei ole vielä ulkona. :D Mutta koskaan ei voi tietää.

Löytyi muun muassa tuommoiset housut, body ja vastasyntyneen pipo.
Mutta tiedättekö, tää on hirveää, kun yrittää tuota vatsan kasvua peittää. Haluaisin saada sen pidettyä salassa vielä ainakin 2,5 viikkoa, sillä silloin on 12 viikkoa täynnä. MUTTA kun ei vieläkään ole tullut aikaa sinne sikiöseulontaan ja se pitää tehdä 11.-13. raskausviikolla. Tosin ne taitaa laskea sen niin, että kun muuten lasketaan, että raskausviikko 10 on 11. viikko, niin heille se on raskausviikko 10 ja sillä selvä. Kun en haluaisi, että tuo paljastuu ennenkuin saan tietää onko sillä lapsella kaikki hyvin. Ja jos ei ole, niin se kertominenhan on ollut ihan turhaa, koska mä haluan keskeytyksen, jos on joku paha ongelma siellä.

No, mulla on suunnitelma. Lähden Murun luokse "piiloon" tässä jossain vaiheessa ennenkuin tuo 12 viikkoa täyttyy, niin ei varmasti paljastu ennen sitä. Ei tuota vaan kovin pitkälle enää voi pitää piilossa kun tuo näyttää kasvaneen eilisestäkin, ellei sitten ole jotenkin turvonnut vaan. No, siellä ei ainakaan ole kovin suurta vaaraa, että tuttuja tulisi vastaan. Anoppi ja appiukko ei vieläkään tiedä tästä. Jospa me käytäisi kertomassa.

Mä sain tänään yllätyksen. Tilasin eilen sen selän tukivyön ja se oli JO TÄNÄÄN täällä. No, kävin hakemassa sen ja nyt se on minun päällä ja kyllä tuo lievittää kipua. Pystyy jopa kyykistymään ja nostamaan lattialta milloin mitäkin tarvitsee. Ilman tätä ei pysty.

4 kommenttia:

 1. Mulla löytyy monenlaista neutraalia täältä? Tehäänkö kirppispaketti? :D voin jakaa sulle vaikka dropbox-linkin seuraavassa kommentissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, sitä linkkiän ei pystynyt kopioimaan tuosta kommentista. Ja kun kirjoitin sen koko litanian sitten tuohon osoitekenttään, niin sitä ei löytynyt. En tiedä sitten olisiko tuosta pitänyt jättää jotain pois. Mutta no, eiköhän noita vaatteita ala olla. Ja äitiyspakkauksesta niitä tulee lisää + sitten kun vauva syntyy, niin ihmisethän tuo niitä. Tosin pitää niillekin laittaa toivomusta, että jos lapsi on tyttö, niin ei kiitos vaaleanpunaista, se saa minut näkemään punaista. :D

   Poista
  2. Korjaan: nyt sain tuon auki, kun vähän älysin käyttää näppäimiäkin apuna. :D Mutta kuten sanottu, eiköhän nuo mitä mulla on, ala riittää, varsinkin kun niitä on tulossa vielä lisää.

   Poista

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...