torstai 13. elokuuta 2015

Rv 9+6 Kaivattu kirje saapui

Tänään tuli viimein kaipaamani kirje: kutsu sikiöseulontaan, eli kromosomipoikkeavuustutkimukseen. Se olisi sitten 28.8. jolloin just tulee 12 raskausviikkoa täyteen. Toivon niin kovasti, että siellä olisi kaikki hyvin, mutta toisaalta pelkään, että jos siellä on jotain. Murulle ilmoitin tuon päivämäärän ja käskin hommata sen vapaaksi. Arvatkaa mitä hän vastasi. "Pitää katsoa mitä voin tehdä". No siis tietenkin kipittää heti suoraa päätä työnantajan luokse ja pyytää päivä vapaaksi ja kertoa syy miksi. Ei siinä sen kummempaa. No okei, heillä (taksimiehillä) se on hieman hankalampaa kun työvuorot on jaettu monta viikkoa etukäteen. Mutta voihan hän vaihtaa vuoroa jonkun muun kanssa, jos se joku ongelma on.

Kävin tänään mielenterveystoimistolla lääkärin vastaanotolla minun mielialalääkityksen takia. Tuli hieman annostusmuutoksia. Lääkkeen lopettaminen ei minun eikä lapsen kannalta ole hyväksi. Koska se on mulle vaaraksi, se on samalla myös lapselle. Sama homma oli sen epilepsialääkityksen kanssa, ettei sitä lopetettu, tosin ei sen annostuksellekaan tehty yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...