keskiviikko 19. elokuuta 2015

Rv 10+5

Saatiin Murun kanssa ilmaiseksi hoitopöytä ja vauvan amme. En olisi vielä halunnut hommata, kun koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, mutta kun ne tuli Murun työnantajalta ja vielä ilmaiseksi, niin mikäs siinä. Heidän piti vaan päästä niistä nopeasti eroon, kun oli kuulemma tiellä heillä, joten ne on kuulemma nyt Murun varastossa. Itse en ole vielä edes nähnyt niitä. Hoitopöytää en ollut yleensäkään ajatellut hommata, mutta onhan se vaipan vaihtajan/pukijan selällekin parempi kuin, että jossain lattialla kykkii.

Amme piti hommata, mutta kun sekin tuli näin, niin käytetään rahat vähän "tärkeämpiin", kuten vaunuhin, turvakaukaloon ja sänkyyn. Niiden ostokaan ei toki vielä ole ajankohtaista, kun se sikiötutkimuskin on vasta viikon päästä perjantaina. Ja jos siellä ei olekaan kaikki kunnossa... On niin ristiriitaisia tunteita ja Murulla ei vissiin minkäänlaisia, ei ainakaan puhu peloista, jos sillä sellaisia on. Mulla vaan niin pelottaa ilmoitus, että vauva on kuollut tai että se on "viallinen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...