tiistai 18. elokuuta 2015

Rv 10+4

Mulla ei väsytä eikä ole mitään tekemistä ja haluttaisi tehdä erään lukijani blogikirjoituksessa näkemäni "poikaystäväkysely", mutta ei voi vielä, kun vastaaja on kalassa. No, kirjoitetaan jotain muuta.

Kävin siellä kummitytön 4 v-synttäreillä. Rasittava tunti. Kun en tuntenut sieltä ketään ja se oli siis, niinkuin arvelinkin, täynnä aikuisia. No, talon emäntä keskittyi juttelemaan niiden kanssa ja unohti lapsensa kummitädin kokonaan. Se lukeutuu pisimpiin tunteihin mitä olen viettänyt sen perheen seurassa.

Siellä oli tarjolla juustokakkua, mutta koska siinä on tuorejuustoa, niin jätin syömättä raskauden takia ja söin täytekakkua. Hieman talon emäntä ihmetteli, kun en syönyt juustokakkua, josta pidän valtavasti, mutta keksin hätävalheen ja sanoin syöneeni vasta ruokaa enkä jaksa (vaikka oikeasti mulla oli kauhea nälkä, kun en ehtinyt syödä ennen sinne lähtöä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...