maanantai 7. syyskuuta 2015

Lisää sammakkoihmisiä

Tulipa taas kuunneltua sammakoita erään ihmisen suusta. Siskontytön poikaystävä (17 v) sanoi "mitä jos siitä vauvasta tulee siamilainen kaksonen? Sitten sillä on kaksi päätä eikä ne osaa päättää kumpaan suuntaan ne kävelee." Joopa joo. Minua tuo ei naurattanut yhtään enkä usko, että kovin moni muukaan odottava äiti tuollaista haluaisi kuulla. Ne sen pojan jutut on aina tuota luokkaa. Niinpä ollaan päätetty, että ristiäisiin kutsutaan vain kummit (+ heidän perheet) ja isovanhemmat. Ja tuleviin kummeihin ei siis kuulu tämä siskontyttö, eli sitä poikaa ei tarvi ristäisissä näkyä. Se möläyttäisi sielläkin kuitenkin jotakin muka-hauskaa ja pilaisi koko ristiäiset. 

Toinen mitä hän sanoi oli "lastenhoito on naisten hommia. Ei miesten tarvi tehdä mitään." (Onneksi minun mies ei ajattele noin). Ja se poika on muutenkin vähän semmoinen välinpitämätön ja sellainen, ettei viitsi tehdä mitään. Hän kun tulee meille kylään, menee suoraan sohvalle MAKAAMAAN, ottaa kännykän käteen ja alkaa höpistä sellaisia juttuja, jotka ei kiinnosta ketään ja nauraa aina päälle ja muut katsoo sen näköisenä, että mitä hauskaa tuossa oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...