tiistai 15. syyskuuta 2015

Rv 14+4 Kultainen sydän on sammunut

Eilen se sitten tapahtui. Meidän 16-vuotias koira lopetettiin. Isä soitti eläinlääkärille yhdeksältä ja kahdeksitoista saatiin aika. Klo 12.30 sydän sitten sammui. :'( Ei tämä helppoa ole. Itkettää vieläkin. Minun paras ystäväni haudattiin meidän takapihalle mökin alta löytyneen sydämenmuotoisen luonnonkiven alle. Tekisi mieli vain mennä sinne sen kanssa. Sinne laitettiin sille sen oma peitto, jonka päällä se on öisin nukkunut ja sen tyyny, jota se pienenä retuutti ja nyt vanhempana se on ollut Mustin makuukopassa sen pään alla.

Ei ole tullut oikein nukuttua viikkoon kunnolla. Eilen ei sattuneesta syystä maistunut oikein ruoka. Söin kuitenkin jotain, lähinnä viiliä ja yhden lämpimän voileivän, jonka tein uunissa. Tänään oli sitten neuvola. Siellä katsottiin ultralla ja vauva oli pää alaspäin, selkä vatsan seinämään päin, eli kamerassa näkyi vain selkäranka. Sydänääniäkin kuunneltiin ja kaikki oli normaalisti.

1 kommentti:

  1. - Aaaw, muru oon pahoillani :(. *Halit*. Pääsi koiruus todella kunnioitettavaan ikään.

    VastaaPoista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...