keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Rv 14+5 Vaeltaako sielu?

Mulla on outo tunne. Ihan niinkuin meidän koira istuisi tai makaisi milloin missäkin nurkassa, vaikka se ei siinä ole. Äitikin sanoi samaa aamulla ja isällä oli eilen ollut samanlainen tunne. En usko mihinkään taivaaseen tai Jumalaan tai sellaiseen, mutta en tiedä voiko olla oikeasti kuolleen sielu jossain, vaikka se olisikin haudattu. Että voiko se sielu vaeltaa täällä asunnossa, vaikka sitä ei näy. On vaan sellainen tunne.

Käytiin tänään hautakiveen hakemassa laatta ja laitettiin se paikoilleen. Toivottavasti se pysyy siinä. Liimattiin se sellaisella laattaliimalla kiinni vai mitä lie kiviliimaa se oli. Vasta sillä samalla liimattiin mökillä pari kaakelilaattaa seinään ja kylmähän se mökkikin on silloin kun sitä ei käytetä, eli ehkä tuo pysyy pakkasetkin paikoillaan, toivon ainakin. Sitten laitettiin siihen sellainen metallinen luu koristeeksi, jonka äiti on joskus ostanut. Se luu on kai oikeasti tarkoitettu koiran kaulaan nimilaataksi, mutta ei me sitä olla käytetty ja ei kirjoitettu siihen mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...