Tarvitset:
2 dl Vettä
2 rkl Maitoa (tai kahvia, jos haluat käyttää)
300 g Margariinia
5 rkl Kaakaojauhetta (tummaa)
1 tl Suolaa
5 dl Vehnäjauhoja
5 dl Sokeria
2 tl Vaniljasokeria
1 tl Soodaa
1 dl Bulgarianjogurttia
2 Munaa
1 Paketti tomusokeria
Valmistus:
Taikina:
1. Kiehauta 2 dl vettä, 200 grammaa margariinia, 4 rkl kaakaojauhetta ja 1 tl suolaa kattilassa. Jäähdytä seos.
2. Sekoita 5 dl vehnäjauhoja, 5 dl sokeria, 1 tl soodaa, 1 tl suolaa, 2 tl vaniljasokeria, 1dl Bulgarianjogurttia ja 2 munaa keskenään. Lisää jäähtynyt margariiniseos sekaan.
3. Kaada pellille ja paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Kuorrutus:
1. Kiehauta kattilassa 2 rkl maitoa (tai kahvia), 100 g margariinia, 1 rkl kaakaojauhetta ja 1 pkt tomusokeria
2. Kaada jäähtyneen leipomuksen päälle. Päälle voi ripotella halutessaan nonparelleja tai strösseliä.
3. Leikkaa leipomuksesta neliönmuotoisia ruutuja.
| Joo, no ei näistä nyt kyllä ruudun näköisiä tullut. Tai tuli, siihen asti, kun nostin lautaselle ja tämä hajosi. | 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti