keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Rv 35+5 Hermoille käyvät kyselijät

Voin kertoa, että alkaa mennä hermot noihin "joko se on syntynyt"-kyselijöihin. Keskostako ne tästä lapsesta toivoo? Murun kummitäti kysyi jo tammikuussa. Laskettu aika sentään vasta maaliskuussa. Kyllä siitä varmasti sitten ilmoitetaan, kun hän maailmaan on tullut. -.-

Ristiäisten tarjoilut on nyt mietitty ja koristejutut on hommattu. Tykkään, että asiat on mietitty etukäteen ja vauvan kanssa niitä tuskin enää jaksaisi miettiäkään. Nimihän tällä lapsella on ollut jo jostain syyskuusta asti, ennenkuin edes tiedettiin kumpi sieltä tulee. Oli siis nimi molemmille sukupuolille, mutta jostain syystä oli niin paljon vahvempi poikatunne, että sille mietittiin jo kaksi muutakin nimeä ja pojaksihan tätä sitten rakenneultrassa veikattiinkin.

Ristiäisvieraatkin on mietitty jo etukäteen: kummit, heidän perheet ja isovanhemmat, ei muita. Koko muu sukuhan siitä suuttuu, mutta voi voi. Ahdistaa isot juhlat. Ja sitä paitsi ei täällä ole edes parkkipaikkoja vieraille. Kummeiksi ollaan siis ajateltu minun yhtä siskoa ja Murun veljeä. Minun siskohan ilmoitti jo ultraäänikuvan nähdessään, että hänestä tulee sitten kummi. No mikäs siinä sitten.

Niin sanottu linea negra on nyt näyttänyt ilmestyvän tuohon vatsaan, eli ruskea pystyviiva, joka menee navan keskeltä alaspäin. En kyllä tiedä edes miksi sellainen tulee, mutta kun sellainen raskauteen kuuluu, niin ehdin jo ihmetellä, kun mulle ei sitä ole tullut. No, nyt on.

Eilen oli viimeinen perhevalmennuskerta. Aiheena imetys ja vanhemmaksi kasvaminen. Tuo vanhemmaksi kasvaminen-aihe oli kyllä niin yhtä tyhjän kanssa. Jotain itsestäänselvyyksiä se luennoitsija vaan lateli, kuten "perheitä ja perhekokoja on erilaisia". Ihanko tosi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...