tiistai 9. helmikuuta 2016

Rv 35+4 Lääkäriaikaa

Neuvolalääkärissä käyty. Siellä se pikkuinen aukoi suuta eikä sillä kiinnostanut olla paikoillaan. :D Vauva on raivotarjonnassa, eli pää alaspäin. Onneksi, niin ei tarvitse kääntämään alkaa. Kohdun kaula on hieman pehmentynyt, mutta kiinni, niinkuin nyt vielä kuuluukin olla. Eli ei ole synnytystä tiedossa ainakaan vielä. Noin kaksikiloiseksi arvioi se lääkäri sen, mutta en jotenkin yhtään luota tähän näiden laitteeseen, LKS:ssä (Lapin Keskussairaalassa) on paljon parempi ja selkeämpi laite. Täällä annetut arviot on aina heittänyt aika paljonkin verrattuna tuohon Rovaniemen laitteen antamaan arvioon ja täällä se ultralaitekin on niin sumuinen, että hyvä, että erottaa missä on pää ja missä takapuoli.

Lääkäri passitti minut labraan virtsakokeeseen näiden kipujen takia, että poissuljetaan tulehdukset. Toivottavasti nyt ei mitään vakavaa kuitenkaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...