keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Miten jotkut ehtii?

Saanen ihmetellä. En käsitä miten jotkut äidit ehtii. He ehtii harrastaa, siivota, tehdä ruokaa joka päivä, pitää blogia ja vaikka mitä. Missä välissä? Meillä on välillä neljäkin hoitamassa poikaa eikä meinaa aika silti riittää mihinkään muuhun. Valokuvausta sentään olen saanut harrastaa samalla, kun työnnän poikaa vaunulenkeillä, mutta muuta ei kyllä juurikaan. Edelleen olen lapsuudenkodissani välillä tai sitten äiti on meillä, koska en jaksa enkä ehdi yksin. Mies on töissä monta tuntia päivässä niin ei sitä apua siltä taholta ole.

Poika täytti tänään puoli vuotta. Nopeasti on tämä aika mennyt. Itse en ole saanut kiloja pois. Ei ole oikein motivaatiota, vaikka halua on. Mutta on myös makeanhimo. Poika on oppinut kuukausi sitten ryömimään ja tällä viikolla aukesi jo tv-tason laatikkokin. Pitää vissiin teipata ne kiinni tai jotain tai kohta on sormet välissä. Ja kävelytuolilla liikkumisen opettelu on kovasti käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...