maanantai 9. tammikuuta 2012

Niitä vuosia, niitä vuosia...

Sitä ollaan sitten 23 v tänään klo 23.45. Koskaan aikaisempina vuosina ei ole ollut tällaista tunnetta heti syntymäpäivänä, että todella tuntuu siltä, että on vanhentunut vuodella. Nyt tuntuu. Huomenna olisi sitten syntymäpäivälahjan lunastuspäivä. Äiti maksaa minulle kasvohoidon, ihanaa!

Tein tässä testin. Kokeilin, kuka ystävistäni todella muistaa minun syntymäpäivän ja poistin Facebookista syntymäpäiväni näkyvistä. Sukulaiset ainoastaan on muistaneet, mutta hyvä, että edes ne. Kun minusta se Facebookin "syntymäpäivämuistuttaja" ei ole kiva asia. Tuntuu paljon paremmalta, kun joku oikeasti muistaa. Ja siksikin näin, että itse muistan aina ystävieni syntymäpäivät ilman Facebookin muistuttajaa ja teen kortin/hankin lahjan jo kauan aikaa ennen heidän syntymäpäiväänsä.

Hoksasin muuten, etten ole laittanut tänne blogiini ainuttakaan kuvaa. Ei ole oikein ollut tilanteeseen sopivaa. No, ehkä jatkossa sitten jotain. Valokuvausta kun harrastan, niin voisi jotain kirjoituksiin sopivia kuvia laittaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...