lauantai 7. tammikuuta 2012

Pudotaan

Eilen tuli siis käytyä tuolla yöelämässä. Ei olisi pitänyt lähteä. Ehdin olla siellä onneksi kaksi tuntia ennenkuin ovi aukesi ja sisään astui epämiellyttävä henkilö menneisyydestäni. Putosin. Sain paniikkikohtauksen, pahemman puoleisen sellaisen ja piti lähteä itkien ulos. Kävellen menin kotiin ja itkin koko matkan ajan. Onneksi ei ollut vastaantulijoita. En mielelläni olisi näyttänyt itseäni muille sellaisena. Vaikka toisaalta näytän kyllä yleensä tunteeni hyvin avoimestikin.

Nyt illalla katselin Putous-sarjan aloitusjakson. Onpa kyllä tylsiä hahmoja tuossa sketsihahmokisassa tänä vuonna. Ei ainuttakaan sellaista, joka olis jäänyt mieleen erityisesti. Tai no se pappi, Usko Eevertti Luttinen on ainut, joka jäi mieleen jotenkin, en edes muista mitä muita hahmoja siellä oli. Mutta ei sekään mikään hyvä hahmo mielestäni ollut. Taso on laskenut huomattavasti edellisvuosista. Ja tämähän on vain minun mielipide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...