perjantai 15. kesäkuuta 2012

Rikkinäinen päivä

Eilen siis oli Erinin keikka. Oli tarkoitus sen keikan jälkeen lähteä vielä käymään jossain toisessa baarissa katselemassa ihmisiä ja menoa siellä, mutta olin niin väsynyt sen parin tunnin lavan edessä seisomisen jälkeen, etten enää jaksanut muuta kuin mennä grillin kautta kotiin.

"Vanha" nainen hunnigolla
Nyt päivällä on ollut sellaista väsymyspäänsärkyä. Mulla ei koskaan alkoholin takia ole pää ollut kipeä eikä ollut nytkään. En edes juonut kuin kaksi drinkkiä eilen. Piti vaan taas aikaisin aamulla siirtyä alakertaan nukkumaan, kun siskontyttö ei älynnyt/jaksanut sammuttaa herätyskelloaan. Ei sellaisessa piipityksessä kukaan (paitsi hän) voi nukkua.

Tänään olisin taas lähdössä liikekannalle. Nyt sitten ihan vaan niitä ihmisiä katselemaan ja seurustelemaan tuttujen kanssa (eilen ei näkynyt ainuttakaan tuttua siellä keikalla)

Tällaista löytyi tänään kaupasta:

Piti ostaa kaksi, kun en osannut päättää, kumman haluan.
Piti vaan noiden luomivärienkin kanssa sählätä. Kun pääsin kotiin, huomasin, että tuon tummanruskean valkoinen osio oli irronnut ja levinnyt tuohon ruskeaan. Takaisinhan se piti vielä. Onneksi muuten oli tuo tummanruskea, joka oli rikki eikä tuo toinen, koska tuota toista ei olisi ollut kaupassa enää jäljellä.

Ps. Voi nyt v*ttu! Muistikortti hajosi. 16 GB:n vieläpä. No, ei kun osta vaan uusi. Huoh. En tiedä, mikä siinäkin muka on. Kamera väittää, että se on jotenkin vioittunut. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...