perjantai 9. marraskuuta 2012

Terveisin, Sokerihiiri

Jestas, minusta on tullut aikamoinen sokerihiiri. Joka päivä on pakko saada päivittäinen sokeriannos tai tulee Känkkäränkkä kylään. Siitä puheenollen, aloitin eilen laihdutuskuurin 800 kilokalorin päiväsaannilla. Hiilihydraattiannos ei saa ylittyä 100:sta. Ja proteiinit ei saa mennä yli 80:n (ulkomuistista tuon proteiinimäärän laitoin, kun en muista, paljonko se oli, mutta kai se on tuo 80, sen mukaan mä ainakin oon mennyt).

Aloitin tänään muuten ihan seurannanalaisen laihdutuksen. Käyn joka viikko punnituksessa ja saan tältä "ohjaajalta" niitä juomajauheita ja proteiinipatukoita (siis tokihan ne maksaa eikä mikään halpa homma olekaan kuukaudessa, mutta jos se toimii, niin mikäs siinä).Ja hän laski sitten minulle sen päivän proteiinin saantiannoksen. Se oli 70 jotain.

Eilen tuli Murun toinen joululahja. Ikävä kyllä en voi laittaa kuvaa, kun olen isän vanhalla koneella eikä tässä ole muistikortinlukijaa. Ei oikein jaksa minkään piuhan kanssa alkaa värkkäämään. Mutta se lahja on Juoppohullun päiväkirjan elokuvapokkari. En tiedä vielä, mitä sisältää, kun en ole lukenut (tilasin itselleni samanlaisen), mutta ainakin samannimisen elokuvan tekijöiden kommentit ja jotain muutoksia tekstiin (muutettu jotenkin nykyaisempaan muotoon). Murun ensimmäinen lahja on jo paketissa. Se on Kiroileva siili-pyjama (t-paita ja löysät shortsit).

Kävin muuten nyt illalla Mustin kanssa lenkillä (hain kaupasta kukkakaalta, hapankorppuja ja soijakastiketta). Näppäilin puhelintani, kun kirjoitin Murulle viestiä, niin yhden lumikinoksen takaa kuului "hei! Saanko kokeillla sinun puhelinta?" Arvatkaa vaan, annoinko puhelimeni jonkun tuntemattoman, noin 7-vuotiaan pojankoltiaisen räpellettäväksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...