tiistai 20. marraskuuta 2012

Vasten Satulinnaa vanha sydän on liekeissä ilman sua

Löysinhän mä sen viimein. Koko kylän kaupat kiertänyt ja tänään  se sitten osui käteeni, meinaan tämä:


Tykkäsin kyllä ko sarjasta ja odotan jo innolla seuraavaa tuotantokautta ja sitä, ketä siinä on (Suvi pliis, ole siellä!). Niin ja tuo otsikko on yhdistelmä osasta tuon cd:n biisien nimistä (tai yhdestä osasta sitä nimeä).

En olekaan tästä mun laihdutuksesta nyt muutamaan päivään kirjoitellut. En oikein tiedä, miten tässä käy. Vähän ottanut takapakkia tuo painonpudotus. En ole syönyt mitään herkkuja, mutta jättänyt ne ällöjauheet pois ja syönyt sitten tietenkin enemmän normaalia ruokaa. Ja muutenkin tuntuu turhauttavalta tämä laihdutus. Haluttaa karkkia, sipsiä... Mutta tuossa äsken, kun kävin kaupassa, onnistuin välttämään sen, etten ottanut siinä kassalla tarjolla ollutta ilmaista karkkia. Hieman tahdonlujuutta näköjään silti löytyy.

Nyt on pitkästä aikaa taas ahdistanut oikein kunnolla. Eilen kuulin ihan liikaa ikäviä uutisia lähipiiristä ja niitä miettinyt niin, että pää höyryää.

1 kommentti:

  1. - Toi on ihana levy! Mie latasin sen Sptifyhin + kaikki yksittäis kappaleet. Kyllä on urakalla soinut :D.

    VastaaPoista

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...