keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ne pirulaiset!

Tiedättekö sen ärsytyksen tunteen, kun joku tuttu vaihtaa autoa? Siis ei kateutta vaan sitä, kun olet juuri oppinut muistamaan suunnilleen ulkoa pitkällisen opettelemisen jälkeen sen rekisterinumeron ja auton värin yms., niin tämä "kiusanhenki" menee ja vaihtaa autoa ja taas alkaa uuden opetteleminen.

Muru on hakenut uutta asuntoa ja mulla meni, ei nyt kuukausia, mutta viikkoa opetella reitti sinne hänen asunnolleen ja nyt hän on ehkä muuttamassa toiseen paikkaan (hakenut toista asuntoa), samalla paikkakunnalla tosin (eikä ole hajuakaan, mihin). Ensi kuussa tosiaan menen hänen luokseen yöksi, kun menen katsomaan Hausmyllyä. Pitää taas opetella uusi reitti. Ja kun en ole koskaan käynyt siinä paikassa, jossa se esiintyminen tapahtuu, niin sinnekin pitää opetella toinen reitti, kun uusi paikka (asunto) kyseessä, mistä sinne on tarkoitus mennä. Pelottaa ja aiheuttaa paniikkimaista ahdistusta jo valmiiksi mahdollinen eksyminen, huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...