lauantai 30. maaliskuuta 2013

Mielenmuutos

Perushuttua, ensin kirjoitat, julkaiset ja huomaat, että "kas, ei ollutkaan hyvä idea julkaista tätä tekstiä. Poistanpa sen siis". Eli julkaisin tuossa muutama tunti sitten yhden tekstin koskien nykyisen miesjuttuni (uutta) lempinimeä, mutta poistin sen, koska koin sen liian tunnistettavaksi (mikäli hän itse sattuu googlettamaan kyseisen sanan) ja kun kuitenkin haluan pitää itseni tunnistamattomana tässä blogissa. Ja vaikka yleensä kirjoitan tänne lähes kaikesta, kun päiväkirjana tätä pidän, jälkiviisaana huomasin vasta myöhemmin, ettei tuosta ehkä olisikaan kannattanut kirjoittaa. En nääs halua, että joku tuttu eksyy lukemaan tätä. Nämä on näitä mielenmuutoksia, joita tapahtuu aika usein mulla.

Ai niin, hyvää pääsiäistä lukijoilleni. Itse en kyseistä juhlaa mitenkään vietä. Nämä on mulle ihan tavallisia päiviä paitsi, ettei kaupat ole auki normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...