torstai 11. huhtikuuta 2013

"Syökää, juokaa ja naikaa, on vain vuosi aikaa"

Otsikko on sanoittaja-säveltäjä-laulaja (ja mitä kaikkea hän olikaan) Reino "Repe" Helismaan suusta joskus aikoinaan kuultua ja viittaa tämänpäiväiseen puuhaani. Ei, nyt ei tule mitään hävyttömyyksiä, vaikka tuossa otsikossa tuo yksi siihen viittaava sana onkin. Kävin nimittäin harrastamassa kulttuuria. Kävin katsomassa Teatteri Eurooppa Neljän Tapsa ja Repe-ohjelmalliset iltamat-näytelmän. Kertoo Tapio Rautavaarasta ja Reino Helismaasta. Tai no, kai se oli näytelmä. Ehkä enemmänkin näytelmällinen musiikkiesitys. Ei ihan yltänyt sille tasolle, millaisia esityksiä olen tottunut kyseiseltä teatterilta näkemään, mutta kyllä sitäkin katsoi. Ei minun kuitenkaan täyttä hintaa tarvinnut maksaa, kun on tuo eläkeläisalennus keksitty.

Haha, minua ja äitiä luultiin joksikin kutsuvierasyleisöksi siellä, kun istuttiin eturivissä eikä siihen tullut ketään muita katsojia. Kuului vain sellaisia puheita, että "ei me tuonne eteen voida mennä, kun ne paikat on kutsuvieraspaikkoja". :D Yleensä ne ehkä onkin, mutta nyt ei ollut mitään kutsuvieraspaikkoja olemassakaan. No, saipahan rauhassa istua siellä. Ja mikä parasta: kukaan ei istunut tällaisen lyhyen ihmisen näköesteenä, kun itse istui kerrankin ihan edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...