sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Helpotusta odotellessa

Ette arvaa kuinka mä odotan tiistaita. Pääsee helvettiin täältä. Tästä jatkuvasta ahdistuksesta ja paineesta. Painetta ja ahdistusta aiheuttaa tosiaan äiti, joka huutaa mulle joka ikinen päivä ja syyttää milloin mistäkin. Toisaalta kotiinhan minä olen menossa. Jos mulla on Murun luokse avain, niin eikö se silloin ole minun toinen koti? 

Huomenna pitäisi mennä käymään shoppailureissulla toisella paikkakunnalla, kun eihän täältä meidän tuppukylästä mitään löydy. Pitäisi siis löytää sellainen kevyt takki/ulkoilupuku. Viime vuoden 38-numeroinen/M ei oikein enää istu (minun nykyinen koko on 34/XS).

Mustin tiskivuoro. Tein jauhelihapihvejä ja taikinakulho meni koiran
tiskattavaksi. Ja älkää käsittäkö väärin: kulho meni tuon jälkeen vielä
tiskikoneseen, ei me sentään koiraa ainoana tiskikoneena käytetä. :D
Mä olen nyt pari yötä lukenut Leena Lehtolaisen romaania nimeltä Väärän jäljillä. Se on kymmenes Maria Kallio-romaani ja olen ihan koukussa. Pakko saada tietää lisää. En ole aikaisemmin lukenut kuin yhden Maria Kallio-romaanin (Kuolemanspiraali), mutta kun halvalla sain, niin ostin tuon sitten (sain vitosella uutena tuon kirjan kirjakaupan alennuksesta).

"Sitä paitsi minä hylkään aina edellisen, 
koska en halua joutua kaksinnaimisesta linnaan. 
Sitä paitsi yhdenkin kanssa tulee jo hiki."
-Professori Uuno D.G. Turhapuro-

1 kommentti:

  1. Mulla on ihan sama kirja kesken, Väärän jäljillä. :) Tämä on uusi blogi minulle, jatkan tutustumista.

    VastaaPoista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...