lauantai 3. toukokuuta 2014

*Istuu suu auki ja ihmettelee*

Mä olen osannut odottaa tätä, mutta minua järkyttää silti. Kysyin Murulta jälleen, josko olisin saanut mennä hänen luokseen ensi viikon alussa. Vastaus oli jälleen kieltävä. Kuulemma seuraava viikonloppu sopii paremmin hänen työnsä kannalta (työ ja työ ja työ, ei se ennenkään ole haitannut). Niin ja kun mulle ei sovi, kun silloin sunnuntaina on äitienpäivä ja haluan olla silloin kotona ja äitihän lähtee silloin seuraavana päivänä sinne leikkaukseen ja koira tarvitsee hoitajan.

Samainen koira oli vuonna 2011 muutaman tunnin yksin kotona ja sai
aikaan tällaista. Eikä tämä ollut ainoa ikkuna, jonka sälekaihtimet
se repi puoliksi alas. En vain tiedä miten se, pieni koira tuonkin teki.
Sanoin hänelle myös, että mulla lähtee kyllä ensi viikon lauantaina taas (ehkäisy)laastari viikoksi pois, niin tämä kysyy "niin?" Mitä niin? Ei vissiin yhtään säteile siellä päässä. Kysyin sitten, että hän ei sitten vissiin halua seksiä, niin hän vastaa "öö, no en". Hä? Mies ei saa seksiä moneen viikkoon ja sitten kun sitä olisi tarjolla, kieltäytyy. Ei ole minusta normaalia. Minussako vika vai missä? Joo, suhde ei ole pelkkää seksiä, mutta se on MYÖS sitä ja ei siltä kyllä nyt tunnu. Toisaalta vielä muutama päivä sitten hän sanoi haluavansa, niin mihin ne halut katosi?

Luuleeko hän, että mulla on nyt jotenkin helppoa? Ei todellakaan! Tämä äidin homma stressaa ja sitten vielä tuommoinen helvetin lapsellinen mies, joka ei ilmeisesti tiedä mistään mitään tai ei halua tietää eikä ymmärrä minun tilannetta. Onneksi on edes tämä blogi, johon purkaa tuntojaan, kun se minun psykologi ei ole vieläkään palannut takaisin töihin (missä lie syy).

Niin ja sitten vielä: mä olen haaveillut jopa meidän häistä ja lapsista, mutta kumpiakaan ei tätä menoa tule. Rakastan häntä, mutta kuka jaksaa olla ahdistusta aiheuttavassa suhteessa?

"Jos sohasee eka kertalla ihan väärään paikkaan, nii onks yks ilmanen uusinta?" (Seksistä)
-Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla-

1 kommentti:

  1. Eiköhän kannattaisi jo vihdoinkin pistää suhteelle piste... Näyttää todella selvältä, ettei mies ole tosissaan sun suhteen. Ei kunnon suhteessa pidä lupia kysellä, saako tulla toisen luo, eikä se kovin hyvältä vaikuta jos voitte tavata vain pari päivää kuukaudessa. Työkiireet kun vaikuttaa vähän tekosyyltä vaan :(

    VastaaPoista

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...