perjantai 2. toukokuuta 2014

Mitä profiilikuva kertoo ihmisestä?

En yleensä kiinnitä hirveästi psykologisen ajattelun kannalta huomiota Facebook-profiilien kuviin, ellei niissä jotain aseita ole. Nyt, kun Muru vaihtoi profiilikuvakseen kuvan, jossa ei ole mitään muuta kuin musta ruutu, niin jäin miettimään miksi. Edellinen profiilikuva oli minun ottama hänestä ja hänen veljensä koirasta jouluna. Väkisinkin tulee mieleen, että hän haluaa eroon minusta ja kaikesta minuun liittyvästä. Sitä en tarkoita, että hän ei saisi vaihtaa profiilikuvaansa, mutta pelkkää mustaa... aika synkkää. Muutenkin tuo hänen käytös on ollut lievästi sanottuna outoa. Ei tosiaan ottanut kantaa siihenkään, kun kysyin mitä hän on mieltä meidän suhteen tilasta. Eli edelleen jatkuu tuo, että hän lukee viestit, mutta vastausta ei kuulu mihinkään ja jos kuuluu, niin jotain tiuskimista.

Onko oikein, että mulla on hänen käytöksensä takia koko ajan ahdistus päällä? :'( Mietin, jos tuon kanssa lapsen tekisin, niin olisiko mulla sitten kaksi lasta; toinen isompi ja toinen pienempi? Taitaisi olla suuri virhe.


"Eikä sitä sitäpaitsi öisin jaksakaan ja päivisinhän ne läpsii vaan korville." (Naisissa pyörimisestä).
-Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...