maanantai 5. toukokuuta 2014

Ulkoinen olemus kertoo ihmisestä ehkä sellaista mitä ei oikeasti haluaisi viestittää muille

Saatan ehkä kuulostaa pinnalliselta, mutta näin tänään jotain omasta mielestäni (huom. tämä on minun mielipide, ei tarvitse ottaa nokkiinsa) jotain ihan hirveän näköistä. Nuori nainen kaupassa löysissä, roikkuvissa verkkareissa, lippalakki päässä ja kumisaappaat jalassa (maa oli kuiva). No siis tämä nainen on maatalousihmisen vaimoke, mutta tarviiko naisen silti näyttää navetasta tulleelta? Tämä nainen ei siis itse tee näitä maataloustöitä, joten siksi tuota asua ihmettelen.

Anteeksi, mutta tämä nainen vaan oli jotenkin... Hän asuu vähän syrjempänä (20 km keskustasta) ja siellä on varmaan ihan ok olla missä vaatteissa vaan ja minkä näköisenä tahansa, mutta keskustassa tuollaista katsotaan lähinnä silleen, että "onko tuolla kaikki kunnossa, kun ei viitsi panostaa itseensä?" Kaikkihan toki saa kulkea missä vaatteissa vain, mutta jos haluaa säilyttää ihmisten (siistin) mielikuvan itsestään, niin kannattaisi varmaan vähän katsoa miten sitä kulkee. Enkä tarkoita sitä, että pitäisi meikata, mutta vaatteet viestittää yleensä aika paljon (joskus jopa virheellistä tietoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...