lauantai 16. elokuuta 2014

Kurja olo vol 2

"On hetki viimeinen,
kaikki kaunis loppuu vaieten.
Hyvää yöhön haudattiin,
paha pääsi meidän huoneisiin.
Otti kaiken vapauden,
uhrikseen riistäen.
Tunnen sen,
pois kaikki luotani virtaa,
epäilen, sun maailmaa."
-Katariina Hänninen: Paha tuuli-

Sinne meni se suhde sitten. Joku kumma sai minut menemään Murun Facebook-profiiliin ja kas kummaa, sielläpä ei luekaan enää parisuhdetilannetta. Samantien lähti minunkin parisuhdetilanne vaihtoon sinkuksi. Laitoin Murulle viestiä, että sen 360 € haluan tilille nyt. Eipä tullut vastausta eikä myöskään kysymykseen miksi näin. Laitoin myös anopille viestiä, että kun tähän hänen poikaansa ei saa yhteyttä (ei ole saanut edelleenkään sen keskiviikon jälkeen), niin kirjoitan nyt hänelle tästä velasta jonka haluan takaisin, että jos hän saisi poikaansa yhteyden. Ja myös mainitsin tästä pojan tempusta, että jättää tyttöystävänsä kertomatta siitä toiselle osapuolelle.

Pahalta tuntuu. No, jos nyt muutaman kuukauden olisi vaan ja sitten alkaisi katsomaan uusia tuulia. Mulla on nyt kolme kertaa kokemusta tuosta samasta miehestä ja aina siinä on samalla tavalla käynyt, että ei saa yhteyttä ja sitten poistuu parisuhdetilanne ja loppuu kaikkin yhteydenpito ja tämä aina syksyllä. En tiedä mitä kummaa siinä miehessä aina syksyllä tapahtuu.

2 kommenttia:

  1. - Aaaw, halit! Harmi, että meni noin... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mutta ehkä parempi näin. Tätä vääntöä on ollut viimeiset kaksi vuotta ihan tarpeeksi.

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...