lauantai 16. elokuuta 2014

Kurja olo

Mulla on kurja olo. Masentaa, väsyttää, ajatus ei juokse kunnolla (toisin sanoen pysähdyn aina välillä tuijottamaan eteeni ties kuinka kauaksi aikaa, voi näyttää ulkopuolisesta vähän hullulta). Tähän on syykin:

Ei ole Murusta kuulunut mitään vieläkään (ei siis keskiviikon jälkeen). Kyllä hän Facebookissa online-tilassa on, mutta ei ole vastannut minun eilen hänelle kirjoittamaan viestiin (kysyin onko hän suuttunut minulle jostain). Mitään syytä hänellä ei pitäisi olla minulle vihainen, kun ei olla edes riidelty, joten en ymmärrä mikä kumma häntä taas vaivaa. Tosin tuli tällainen déjà vu-tunne. Tämä on jo kolmas syksy peräkkäin, kun tätä samaa tapahtuu. Tuttuun tapaan ei mene kauaa, kun hän ilmoittaa, ettei enää rakasta minua ja jättää minut. Tekisin sen itse, mutta... en ole vieläkään saanut häneltä velkarahoja takaisin, jotka lainasin hänelle huhtikuussa. Se on niin paljon (360 €), että pakko minun on ne saada. Pelkään, että jos jätän hänet, hän katoaa maan alle enkä näe häntä enkä niitä rahoja enää ikinä.

"Sitä paitti ku meikäläisen johtamismenetelmiin ei yksinkertasesti
 kuulu tää tämmönen kyllä se siitä-tyyli."
-Uuno Turhapuron poika-

3 kommenttia:

 1. - Ilkeä on tuo sun poikakaveri... En tykkää käytöksestä. Mutta mitä tulee tuohon rahojen takaisin saantiin, niin tivaa niitä häneltä koko ajan. Ja jos se ei auta, niin laita perittäväksi yms. Toivottavasti tuo teitin tilanne selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toivottavasti. Ja miten niitä laittaa perittäväksi, kun ne on yksityinen laina ja todisteena vain tilisiirto? (tosin siinä tilisiirrossa lukee minun kirjoittamana "vuora-rahalaina".

   Poista
  2. - Kyllähän tuon luulisi riittävän. Todistehan on tuokin :). No eih, mutta tutki eri vaihtoehtoja.

   Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...