perjantai 10. lokakuuta 2014

Jouluvalmisteluja

Tänään vietetään Aleksis Kiven päivää, mutta minun sydäntä lähellä on enemmän vuodesta 1992 asti aina 10. lokakuuta vietettävä maailman mielenterveyspäivä. Erilaisista mielenterveysongelmista on hyvä tiedottaa, koska läheskään kaikki eivät selvästikään ymmärrä kyseistä asiaa, varsinkaan, kun niitä on niin erilaisia.

Aloitin tänään jo vähän jouluvalmisteluja, tähän tyyliin:

Itse en kortteja lähettele, mutta vanhemmat tykkää lähetellä, niin postittakoot nuo sitten johonkin. Ja kun en lähetä tuollaisia, niin tein niitä vaan huvikseni, kun iski inspiraatio.

Huomenna pitäisi hakea ne kirpparitavarat pois. Jee, saa tietää saldon. Saa nähdä miten siellä on tavaraa mennyt.

2 kommenttia:

  1. - En miekään yleensä kortteja lähetä, mutta tänä vuonna aattelin muutaman laittaa postiin. Ostin tänään honkkarista 8 kpl, mutta sitten kotona huomasin, että eihän ne riitä mihinkään joten pitänee ostaa lisää. Ihanaa, että en oo yksin tän *liian aikasen* valmistautumisen kanssa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se siinä just on syy miksi en lähetä, kun jos jättää jollekin lähettämättä, niin siitä alkaa kauhea napina, että miksi minä en saanut ja tuo sai. :D

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...