lauantai 11. lokakuuta 2014

Turhia syytöksiä

Voi helvetti. Meillä nousi tänään äidin kanssa meteli tässä tekstissä olevasta ohjeesta. Siis ei siksi, että se on tuossa tekstissä (koska äiti ei edes tiedä, että pidän blogia), mutta siis yleensä tuosta näkkäriohjeesta. Sitä ei nimittäin löytynyt mistään. No, tarjouduin tulostamaan sen, koska mulla on se muualla tallessa (täällä blogissa), niin yhtäkkiä se ei kelvannutkaan, kun olisi pitänyt olla se koko pino, jossa on vaikka mitä ohjeita. Sanoin hänelle, että ei hän sitten kai tarvitsekaan sitä ohjetta, kun ei kerta kelpaa, vaikka tyrkytetään. Hän ehti jo haukkua minut, että olen hukannut ne ja ettei ne ohjeet merkitse mulle mitään, kunnes hän itse löysi sen pinon eikä kuulunut edes anteeksipyyntöä. Joo ja voin kertoa, että on paha mieli, kun syytellään sellaisesta mitä en ole tehnyt. Ja niinkuin nyt yksi ohje tai sen puuttuminen olisi maata kaatava asia.



"Toisaalta ministerismiehen täytyykin näyttää jonkin verran varakkaalta ja hyvinvoivalta niin saattaa äänestäjät uskoa, että se kykenee tekemään niistä samanlaisia."
-Uuno Turhapuro herra Helsingin herra-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...