maanantai 13. lokakuuta 2014

Keltapää paholainen

Esitän nyt kysymyksen, joka on ajankohtainen joka päivä aina jollekin: milloin tämä finnien tulo loppuu?! Olen kohta 26-vuotias ja yhä vaan pukkaa keltaista päätä ihosta läpi. Ei nyt tietenkään niin paljon ja niin usein kuin teininä, mutta yksikin riittää ja kun se tulee aina varmasti sellaiseen paikkaan mistä se näkyy kaivolta kotiin ja niin isona, ettei tarvitse suurennuslasia sitä tutkiessa, vaikka kuinka yrittäisi peittää.

En ole oikeastaan edes yrittänyt peittää, kun olen yrittänyt perjantaista asti puristaa nenän alla olevaa paukamaa, mutta se ei vaan lähde. Okei, niitä ei kai saisi puristaa, mutta kun haluan sen pois eikä se muuten lähde ikinä! Olen laittanut siihen sellaista finniä kuivattavaa ainettakin, mutta pyh, siitä mitään apua ollut. Ei kehtaa mihinkään uloskaan mennä tämän näköisenä. Koiran kanssa lenkillä käydessäkin tuntui, että ihmiset ei näe muuta kuin tuon yhden ison paukaman naamassa.

"Kato ressaehtokkaana et voi näyttää kovin nuhjuselta ja epäonnistuneelta, muuten ne ajattelis, et miten toi voi hoitaa meitän asioita, kun sil ittelläkin menee nii huonosti."
-Uuno Turhapuro - herra Helsingin herra-

2 kommenttia:

  1. - Mie oon kohta 30 ja edelleen finnejä pukkaa. Tuskin ne ikinä katoaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisivat kyllä kadota iäksi. No, ei onneksi sentään naama ole täynnä niinkuin teini-iässä, mutta onhan nuo inhottavia .

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...