Tein pari päivää sitten hunajapaahdettuja pähkinöitä itse. Se tapahtuu näin:
Tarvitset pähkinöitä ja mahdollisellisesti siemeniä jos haluat (itse käytin auringonkukan siemeniä ja saksanpähkinöitä).
Kuumenna paistinpannu ja laita pähkinät ja siemenet kuivalle pannulle (ilman voita tai mitään sellaista). Laita päkinöiden päälle hunajaa sen verran kuin haluat (aika runsaasti kuitenkin). Kääntele pähkinöitä niin, että hunaja kuumenee ja pähkinät ruskistuvat hiukan, mutta siinä ei mene kuin minuutti tai kaksi, joten varo etteivät pähkinät pala!
Kaada pähkinät pannusta johonkin astiaan tai vaikka lautaselle. Anna jämähtää. Nauti.
Samalla tyylillähän voi tehdä sellaisia pieniä naposteltaviakin uunissa muffinssivuoilla, mutta sitä en ole vielä kokeillut.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Menneen kesän kuulumisia lyhyesti
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
"Mönjä tulee parhaiten ulos siitä päästä missä on tuppi. Hyytyy kylmässä ja löllöytyy lampimässä, muttei mene pilalle kummassakaan - ...
-
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
Haluan kirjoittaa aiheesta, joka on varmasti monelle raskausajalta (ja ehkä sen jälkeenkin) tuttua, miehen haluttomuudesta. Minun mies ei ol...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti