perjantai 9. tammikuuta 2015

Askel lähempänä kolmenkympin kriisiä

Se pärähtää tänään toisen kerran 25 vuotta mittariin. Niin, naisethan ei täytä 25 vuoden jälkeen kuin aina vain 25 vuotta. ;) Minun päivä on sujunut siten, että aamupäivän istuin kampaajalla. Äiti maksoi mulle synttärilahjaksi sen. Lisäksi sain tällaisen:

Piti aika paljon muokata tuota kuvaa saadakseen tuon 
värin näyttämään jokseenkin oikeansävyiseltä. 
Salamalla kun otin kuvan, matto näytti lähinnä 
harmaalta  ja ilman salamaa keltaiselta ja
 kyse on kuitenkin limenvihreästä.

Ostin tänään Konjakkia. En tosin sitä juomaa vaan tätä:


Ainakin tämä Rakas, sinusta on tullut pullukka-ohjelmassa toimii, mutta en jotenkin koe samoin. Tämän pitäisi turvota vatsassa kolminkertaiseksi ja viedä nälkää vähemmäksi + vähentää makeannälkää. Noita on tarkoitus ottaa kaksi kappaletta puoli tuntia ennen ruokailua. Nälän se vie, mutta makeanhimo on entisensä. Eikä se sitä nälkääkään ihan sillä tavalla vie kuin kuvittelin. Päivällä ainakin, kun otin noita puoli tuntia ennen ruokailua ja sitten söin ateriapatukan, niin nälkä jäi. Vettähän mä join myös, mutta ei vaikutusta. No, kokeillaan nyt nuo 90 tablettia, että toimiiko. Ja nämä on siis tukena vähäenergiselle ruokavaliolle (vihaan sanaa vähäenerginen!).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...