torstai 22. tammikuuta 2015

Uusia aarteita

Se paketti tuli!

Rakastan!
Tuosta vaaleanpunaisesta Kastehelmikulhosta olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Hankin sen suklaapalakulhoksi. Ja tuon mukin kanssa kävi sillä tavalla, että ehdin jo tilata tuon (kertaa kaksi, sillä toinen on käytössä ja toinen vitriinissä tuon katon kanssa), kun tänään sitten näin, että yhteen meidän kaupoista on tulossa noita mukeja, koska oli tyhjä hylly, jossa luki "Muumitalomuki". No, eipä se mitään, tuli joka tapauksessa halvemmaksi ostaa ne kaksi mukia + tuo kulho samasta osoitteesta kuin että olisin ostanut ne kaikki täältä kaupasta. Täällä kaupassa tuo kulho maksoi 10 euroa enemmän kuin netistä tilattuna. Ja koko satsi olisi maksanut postikulut mukaan luettunakin enemmän kaupasta kuin netistä tilattuna, eli eipä tuo mitään haittaa. :)

Kävin tänään laitattamassa uv-kestolakkauksen käsien kynsiin. Saapa nähdä kauanko nuo kestää. 2-3 viikkoa pitäisi kestää lohkeamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...