lauantai 9. toukokuuta 2015

Sävytystä

Kävin eilen siinä paastoverensokerikokeessa. Tulos oli ihan normaali, ei mitään viitteitä diabetekseen. Verenpaine oli vähän koholla ja sen takia minun pitää kotona seuraavat kaksi viikkoa mitata verenpainetta kaksi kertaa vuorokaudessa, aamulla ja illalla. Ne on ainakin eilen ja tänään olleet kotona mitatessa ihan normaalit. Se on vaan aina tuo sairaalaympäristö, joka pistää hermostuttamaan ja paineet nousee.

Tänään on vähän maalailtu seinää. Me tehtiin remontti 2008 eikä sen jälkeen ole maalattu. Siitä asti mulla on häirinnyt minun efektiseinässä olevat kuivuneet maalivalumat. No, tänään hioin ne kohdat hiekkapaperilla ja maalattiin äidin kanssa se seinä. Tällaista jälkeä tuli:

Kuten näkyy tekstistä, kuvassa näkyy vanha ja uusi sävy. Uusi sävy on  sävykartan mukaan kaksi sävyä vaaleampi kuin vanha. Ja sävykartan mukaan se on sävykartan vihreiden värien puolelta, vanha sävy on sinisten puolelta.
 PS. Oli näkynyt uusi lukija ilmestyvän. Tervetuloa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...