maanantai 6. heinäkuuta 2015

Baby-asiaa

No niin, mä ostin tänään Clearbluen digitaalisen testin ja se näyttää seuraavaa:


Että kyllä tässä ollaan vanhemmiksi pikkuhiljaa tulossa. Vatsaa kipristelee ja en tiedä johtuuko se raskaudesta vai jännityksestä. Vasemmassa kyljessä on joku kiputila, en osaa selittää tarkemmin enkä tiedä senkään syytä. Vessassa saa ravata puolen tunnin välein. Alkuraskauden oire tuo, mitä olen siitä lukenut. Nuo testin osoittamat viikot ei kyllä pidä paikkaansa. Niin tai no joo, jos tuo laskee hedelmöittymisestä, niin sitten kyllä, mutta kun sitä ei lasketa siitä.

Apteekista, josta hain tuon testin, sain mukaani tuon kirjasen. Siinä kerrotaan vauvan kehitysvaiheista viikko viikolta. Pitää huomenna soittaa neuvolaan. Mulla vaan mietityttää, kun viime viikolla kävin siellä, syynä yksi minun lääkitys, jonka raskauden aikaista käyttöä mietin. Sitä on vähän niinkuin pakko käyttää, mutta pelottaa, jos siitä on jotain haittaa. Mulle laitettiin lähete keskussairaalaan lääkärille, mutta en ole vielä saanut kutsua sinne ja nyt tämä raskaus on varmaa, niin alkaa olla kiire ottaa selvää.

Muru aikoi käydä ostamassa tämän asian kunniaksi itselleen pienen konjakkipullon. Sitten meinasi kertoa jo vaikka kenelle. Kielsin, koska en itsekään ole kertonut kenellekään ja kun tämä on niin alussa vasta.

4 kommenttia:

  1. CB näyttää hedelmöittymisestä viikot. Onnea ja tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo, niin arvelinkin (ei jaksanut keskittyä ohjeita lukemaan, kun kuitenkin yksinkertainen käyttää tuo laite).

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...