sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Jännittäviä aikoja

Nyt taitaa alkaa olla kertomisen aika. Kun tuossa taannoin kerroin, että Muru ei silloin varsinaisesti enää ollut ex ja syykin oli, mutta en kirjoittanut siitä silloin sattuneesta syystä. Rakastan häntä valtavasti ja mitä ilmeisemmin hän minua, mutta siihen on muukin syy. Nyt sitten paljastan tämän syyn ja se tulee tässä:


Tein nuo testit tänään illalla, että en ole soittanut edes neuvolaan vielä. Mutta jos nuo molempien testien haamuviivat nyt tarkoittaa sitä mitä luulen, niin olen todella onnellinen. Olen halunnut lasta jo kauan. Ja kun se kuitenkin tapahtui ihmisen kanssa, jota rakastan eikä jonkun random-tyypin, niin kyseinen elämänmuutos on todella tervetullut.

Syy että miksi kirjoitan tästä tänne jo nyt, on että tämä on minun päiväkirja, vaikka tätä lukeekin muutkin ihmiset (mutta ei tietääkseni tutut, niin siksi uskalsin kirjoittaa). Oli pakko päästä purkamaan tätä jännitystä johonkin muuhunkin kuin omaan mieheeni. Hän suhtautui tähän asiaan tyynen rauhallisesti, koska me ollaan juteltu tästä jo viikkoja ja hän tiesi, että saattaa tämmöistä olla odotettavissa. Ja kun hänkin on lapsirakas ja haluaa omia lapsia, niin en kadu sitä, että lapseni isä on juuri hän.

4 kommenttia:

 1. Oi, ihania uutisia! Paljon onnea ja muistorikasta odotusaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivon vaan niin kovasti, että nuo sitten pitää paikkaansa. No, neuvolassa se viimeistään selviää. :)

   Poista
 2. Onnea. Toivottavasti jaksat vauva ajan, se kun ei ole masentuneelle ja väsyneelle ihmiselle ollenkaan helppoa eikä vauva sitä masennusta paranna vaikka toivottu olisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En mä nyt niin tyhmä ole, että niin ajattelisin. -.- Ja tiedän kyllä, ettei ole helppoa, tuskin kenellekään, mutta raskaan ajan lisäksi tuo paljon iloakin. Ja onneksi en ihan yksin ole.

   Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...