perjantai 14. elokuuta 2015

Rv 10+0

Napa on kipeytynyt, liekö sitten kääntymässä tai mitä lie. Vatsan päällinenkin on muuttunut kovaksi, mutta normaaliahan se raskausaikana on.

Kävin tänään kaupassa ja mikäs se siellä pihalla olikaan: taksi, jossa oli sisällä tutunnäköisellä kuvalla ja nimellä varustettu ajolupa. Muru löytyi sitten kaupasta, siis täältä paikkakunnalta, jossa mä asun. Oli työkeikalla asiakkaan kanssa. Oli aika kiva yllätys, sillä en tiennyt hänen olevan täällä.

Olen tänään ensimmäistä kertaa ottanut puolikkaan mielialalääkkeen, koska joka toinen päivä pitää ottaa puolikas ja joka toinen päivä kokonainen. No, hyvin on mennyt tähän asti. Jotain pientä ahdistuskohtausta oli tuossa, mutta sitä nyt oli eilenkin, vaikka olin ottanut kokonaisen.

Murulta kysyin, että joko hän on kysynyt vapaaksi sen 28. pv:n, niin ei kuulemma. Just. No, on hänellä kaksi viikkoa aikaa, tai vähän alle, sillä se aika on tasan kahden viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...