Nyt tulee sitten reseptipostausta. Sain tällaisen ohjeen ja pitihän sitä kokeilla. Voin kertoa, että on muuten namia.
Tarvitset:
Suolaisen piirakan pohjan
n. 500 grammaa sipulia tai purjoa (itse laitoin kyllä vaan 1,5 isoa sipulia ja riitti hyvin, vaikka painoi vaan parisataa grammaa, mutta voi laittaa enemmän, jos tykkää sipulista paljon, itse en niin välitä)
½ tl Yrttisuolaa esim. Herbamare
½ tl Timjamia/rosmariinia
½ tl Mustapippuria
100g Savuporoa
150 g Emmental-juustoraastetta
3 Kananmunaa
2 dl Ruokakermaa
Mä jätin tämän raskauden takia nuo yrtit ja yrttisuolan pois, kun niitä ei suositella, mutta eipä tuo piirakka niitä kaivannutkaan.
Valmistus
1. Painele ja levitä taikina piirakkavuokaan.
2. Pieni ja kuullota sipulit rasvassa. Sekoita kuulotettu sipuli ja savuporo keskenään. Kaada vuokaan taikinan päälle.
3. Sekoita juustoraaste, kananmunat ja kerma. Lisää mausteet.
4. Kaada seos täytteen päälle.
Paista noin 30 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Menneen kesän kuulumisia lyhyesti
Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...
-
Jestas, minusta on tullut aikamoinen sokerihiiri. Joka päivä on pakko saada päivittäinen sokeriannos tai tulee Känkkäränkkä kylään. Siitä pu...
-
Mulla oksettaa (ihan fyysinen olotila siis, ei mikään vertauskuva). Miksi pitää olla ihmisiä, jotka esittää ystävää, mutta ei sitä sitte...
-
Mitä ihmettä tämä elämä on? Rakastan Murua, paljon, mutta tämä suhteen jatkuminen on silti vaakalaudalla. Syy siihen minun sinne menemiseenk...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti