lauantai 15. elokuuta 2015

Rv 10+1 Vatsan piilotusta

Tuota vatsaa alkaa olla jo vaikeaa piilottaa. Tässä kokeilen tunikoita, jotta tuon saa piiloon huomista varten. Tuli eilen (siis VASTA EILEN) kutsu kummitytön synttäreille, jotka on huomenna. Olen tästä aikaisemminkin maininnut, mutta voi että mä inhoan näitä lyhyellä varoitusajalla lähetettyjä kutsuja. Tiesin kyllä siis tosiaan, että hän täyttää virallisesti maanantaina, mutta en tiennyt onko ne juhlat nyt viikonloppuna vai vasta seuraavana vai... Enkä ymmärrä miksi niitä synttäreitä pitää yleensä pitää isolla porukalla, kun siellä on yleensä vaikka kuinka monta vierasta, enimmäkseen aikuisia (lastenjuhlissa?).

Oirepäivityksestä sen verran, että viime yönä alkoi ensimmäistä kertaa raskausaikana närästää. Onneksi Rennietä saa syödä ja sitä löytyi isän laatikosta (itse kun en itse ole tarvinnut moneen vuoteen, kun laihduttuani loppui närästyksetkin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...