maanantai 23. marraskuuta 2015

Rv 24+3 Sektio vai alatiesynnytys

Kävin neurologilla ns. varhaisessa synnytystapa-arvioinnissa. Paskat siitä mihinkään ollut. En saanut mitään tietoa mistään. Mulle oli siis kaavailtu keisarinleikkausta päässäni olevan shuntin takia. Mulla on aina ollut sitä vaivaa, että jos kovin ponnistelen, missä asiassa tahansa, päässäni alkaa tuntua paineen tunnetta ja sitä alkaa särkeä. Mutta se ei kuulemma ole este normaalille synnytykselle. En nyt tiedä sitten mitä itse haluan. Normaalista synnytyksestä kuulemma toipuu nopeammin. Mutta siinä voi kyllä revetä pahastikin... Huoh. Vähän alkanut pelottaakin, kun olin jo niin varma, että minulle tehdään sektio ja sitten sanotaan, ettei sille ehkä olekaan tarvetta ja taas pitäisi ajatusmaailma kääntää toiseen suuntaan ja miettiä mitä sitä oikein haluaa. Mutta miten sitä miettii, kun ei tiedä kummastakaan tavasta mitään.

PS. Käenpesä arpoo.

2 kommenttia:

  1. - Kyllä se oikea tapa löytyy :). Ainakin siinä vaiheessa, kun lapsi on tuloillaan. P.S: Kiva vastaus, mutta sulta puuttu se kilpailuvastaus, tosta mun arvonta postauksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin siihen lisävastauksen. :D En itsekään ajatellut, että jotain unohtui, kun keskityin moneen asiaan yhtäaikaa.

      Poista

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...