maanantai 30. marraskuuta 2015

Rv 25+3 Sukupuoliarvuuttelua ja sokeriarvoja

Minulta on yritetty udella tuota vauvan sukupuolta onneksi hyvin vähäisesti. En tiedä onko sillä mitään väliä, jos sen paljastaisikin etukäteen, mutta se nyt vaan on sellainen perinteinen tapa olla paljastamatta sitä ennenkuin lapsi on maailmassa. Ja eihän se sukupuoli tosiaan 100%:n varmaa ennen sitä olekaan. Ja sitä paitsi, mitä helvetin väliä sillä kenellekään muulle on kumpi se on? Yhtä tervetullut se meille ainakin on, on kumpi hyvänsä, vaikka kysyttiinkin etukäteen.

Anoppi ja appiukko toi tänään Murun veljen tyttären vanhoja vauvanvaatteita. Katsoi ne vähän, kun jätin kaikki vaaleanpunaiset sinne kassiin, mutta selitin, etten tykkää vaaleanpunaisesta, niinkuin en tykkääkään. Se väri vaan ei... miellytä minua millään tavalla. Mutta taisi ne viimeistään siinä vaiheessa arvata, että poika on tulossa, kun en ottanut edes sitä sinistä mekkoa, joka siinä kassissa oli. Anoppi sanoi jotain, että "voihan poikakin pitää mekkoa alussa." Öh, ei minusta kyllä voi.

Olen nyt noita verensokeriarvoja mittaillut perjantaista asti ja ihan normaaleilta nuo näyttää. En ymmärrä mikä sen sokerirasitustestin tuloksen nosti niin korkeaksi, että alkoi vaikuttaa raskauden ajan diabetekseltä (arvo oli yli 8 jotain mitä onkaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...