sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Rv 26+2 Pakkailua

Muuttolaatikoita, sanomalehtiä ja teippiä, niistä on minun ilta tehty. Saatiin siis tuossa alkuviikosta asunto, rivitalokolmio. Ei ole kaukana nykyisestä asunnosta. 2,5 neliötä se on pienempi kuin nykyinen, mutta ei se 2,5 neliötä tunnu missään. Vuokrakin noin satasen pienempi ja kuulemma pienenee vielä ensi vuonna. Se oli kuin meille tehty asunto. Nyt saa vauvanvaunutkin sisälle ongelmitta eikä tarvitse murehtia enää tätä asuntoasiaa. Tänään käytiin jo ensimmäinen osa viemässä.

Mulla tuo verensokerimittaus jatkuu nykyään joka toinen päivä ja nyt se mittari on antanut kaksi kertaa ihan järkyttävän korkean lukeman. Mutta luin, että stressi voi vaikuttaa siihen ja sitä nyt kyllä on, vieläkin ennenkuin saadaan muutettua. Selkä ei oikein meinaa kestää tuota pakkaamista. Varsinainen muutto olisi ensi viikonloppuna, mutta tosiaan noita pienempiä esineitä ollaan viety jo. Mutta selkäkivuista huolimatta, olen niin onnellinen tuosta asunnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...