perjantai 18. joulukuuta 2015

Rv 28+0 Uusi asunto ja raskausajan diabetes

Ollaan muutettu viikko sitten viikonloppuna tänne uuteen asuntoon. Tykkään tästä hirmuisesti. Tämä ei ole kuin 2,5 neliötä pienempi kuin edellinen asunto eikä tuo 2,5 neliötä tunnu kyllä missään. No sen verran joutui tekemään, että hommasin hyllyn dvd:ille, kun edellisessä asunnossa oli enemmän hyllytilaa kahden vaatehuoneen takia. Nyt ei ole kuin yksi vaatehuone.

Mä oon miettinyt. Tämä on rivitalo ja meidän seinänaapurista kuuluu joka päivä useampaan kertaa hirveä huuto. Siinä asuu yksinhuoltaja kolmosten kanssa. Ymmärtäisin, jos ne olisi ne lapset, jotka huutaa, mutta ei, kun se on se nainen, joka huutaa kuin hinaaja. Ja täällä on säännöissä se sama, joka taitaa olla joka paikassa, että yörauha PITÄISI olla klo 22-07, mutta heidän mielestä se ei ilmeisesti heitä koske, koska se nainen huutaa sellä vielä yhdeltätoistakin. Ja se mitä olen miettinyt, on että onkohan se pelkkää huutoa vai tekeekö se nainen muutakin, esim. pahoinpitelee niitä lapsia? Kuului nimittäin yksi yö yhden aikaan lapsen itkua ja huuto "älä!" ja eilen se nainen kuului uhkaavan heittää jonkun niistä lapsista ulos pakkaseen. Ihme, ettei aikaisemmin ole kukaan puuttunut tuohon, naapureista siis. Tai ehkä onkin, mistäpä sitä tietää. Mutta mä ajattelin, että ottaisin kuntaan yhteyttä. Nyt kun olen viikon tuota kuunnellut, niin tuo ei minun mielestä ole normaalia. Ymmärrän, että on hermot kireällä varmasti, kun kolme uhmaikäistä huollettavaa, mutta joku raja sentään.

Saatiin äidiltä tuparilahjaksi tällainen valopuu. Vaikka mä olen sitä mieltä, ettei
mitään tuparilahjoja tarvita ku vasta sitten kun muuttaa OMAAN kotiin eikä mihinkään
vuokralle.
Käytiin eilen katsomassa meidän vauvaa ultralla keskussairaalassa. Hyvin se siellä voi. Oli kääntynyt takaisin raivotarjontaan, kun viimeksi, kun ultralla katsottiin muutama viikko sitten, hän oli perätilassa. On kuulemma keskimääräistä pienempi. Edellinen lääkäri sanoi, että se olisi keskimääräistä isompi. Ketä tässä sitten uskoo. No, joka tapauksessa, mulla on raskausdiabetes. Sekin selvisi vasta eilen. Mulle on tähän asti sanottu vaan, että se on vain epäily. Vähän tuntuu, ettei saa syödä oikein mitään. Riisi ja pastakin on kielletty. Kasviksia en syö, en ole ikinä syönyt, paitsi kukkakaalta. En vaan saa alas. Ja vain yhtä hiilihydraattia sisältävää ruoka-ainetta saa syödä aterialla. Huoh. Sitten pitäisi kuulemma omaa painoa saada alas. Painoa on tullut nyt raskauden aikana 14 kiloa ja nyt sitä pitäisi saada pois.

Sen olen huomannut, että mulla on hirveä sokerihimo välillä. Tästä diagnoosistahan se johtuu. No, se loppuu synnytykseen, käsittääkseni, toivottavasti ainakin. Ja välillä taas en tiedä onko mulla nälkä, jano vai se jo mainittu sokerinhimo.

Nyt oli puhetta synnytystavasta ja synnytystapa-arviointi tehdään kai sitten seuraavalla käyntikerralla, eli helmikuussa. Imukuppisynnytyksestä se lääkäri puhui, kun seuraavaa raskautta ajatellen, minulle aiemmin kaavaltu keisarinleikkaus ei ole hyvä vaihtoehto. Kun siis terveydellisistä syistä johtuen ponnistaminen ei ole mulle hyväksi, joten sen takia ehdotti tuota imukuppia, ettei se ponnistusvaihe olisi kovin pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...