tiistai 5. tammikuuta 2016

Rv 30+4 Pienoinen säikähdys

Sattui tänään pieni säikähdys. Oltiin Murun kanssa kävelemässä kauppaan ja minähän sitten liukastuin ja kaaduin vatsalleni. Alkoi sattua nivusten kohdalle. Onneksi se meni ohi eikä sen kummempaa sattunut. Vauvakin tuntuu liikkuvan hyvin. Huomenna en ajatellut liikkua sisältä mihinkään. Nytkin oli pakkasta melkein 30 astetta. Pitäisi kai muutenkin ottaa rauhallisemmin tämä loppuaika, niin säästyisi turhilta supistuksilta.

Joulukuusen riisuin tänään, muita joulukoristeitahan meillä ei ollutkaan.

Eilen aloin pienentämään mielialalääkettäni. Pienensin sen siis kokonaisesta puolikkaaksi. Jossain vaiheessa ennen synnytystä se puolikaskin pitäisi vielä puolittaa, ettei vauvalle tule niitä kouristuksia syntyessään, jotka siitä lääkkeestä johtuu. Ei vaan kerralla voi pienentää niin pieneksi annostusta, niin piti vähitellen aloittaa.

Viime perjantaina minun suuhun ilmestyi hirveän kivulias afta. Hain eilen siihen lääkettä. Jotain geeliä, jonka muka pitäisi auttaa, mutta eihän se mitään auta, kun ei mikään geeli suussa paikoillaan pysy. Aiemmin olen tuohon vaivaan käyttänyt Oralmedic-nimistä valmistetta, joka toimii nopeasti ja poistaa kivun ja parissa päivässä koko aftan, mutta sitäpä ei saakaan raskausaikana käyttää. Ostin Apteekista sellaista hammastahnaakin, joka ei sisällä natriumlauryylisulfaattia, joka kuulemma noita aftoja aiheuttaa. No, täytyy sen aiheuttajan kyllä olla jossain muualla, koska olisi kai noita ollut jatkuvasti, jos se hammastahnasta johtuisi. Mulla ei ole ollut aikoihin, nyt vaan yhtäkkiä ilmestyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...