maanantai 8. helmikuuta 2016

Rv 35+3 Joko?

Mulla on tuntunut nyt pari päivää semmoisia menkkamaisia kipuja (+ häpyluuhun käy kipeää, kun kävelee). Vauva on laskeutunut alas kuulemma. En vaan näistä kivuista tiedä mitä nämä on. No, huomenna se selviää lääkärissä, että onko syytä valmistautua synnytykseen vai mitä tämä on. Jos tämä nyt kuitenkin olisi tuolla vatsassa vielä kolmisen viikkoa, tämän kuun loppuun, niin sitten olisi täysiaikainen ja saa minun puolesta tulla. Enää en kuitenkaan uskalla yksin lähteä kauppaan kävelemään. Tänään kävin (matkaa jotain kilometri) ja se paineen tunne tuolla alhaalla oli niin inhottavaa (niinkuin kävelisi keilapallo jalkojen välissä) ja se kipu lantiossa oli niin hirveän tuntoista ja kun nyt eletään tosiaan niitä aikoja, jolloin synnytys voi käynnistyä koska vaan niin parempi, etten yksin kulje.

Kauhea hikka tuolla vauvalla on ollut, ihan joka päivä. Koko vatsa heiluu, kun hän nikottelee.

Meille tuli äitiyspakkaus perjantaina. Koska tämän vuoden pakkausta ei ole vielä julkaistu, saatiin 2015 vuoden pakkaus. Mutta eihän sillä väliä, kattava pakkaus oli.

Huomenna olisi viimeinen perhevalmennuskerta. Aiheena vanhemmaksi kasvaminen. Mitä sitten pitääkään sisällään, sen näkee sitten.

2 kommenttia:

  1. - Siis kauhian nopeesti menny tuo raskausaika! Justiinhan sie kirjotit, että oot raskaana :D. HiH. Nooh, jos vauva on tullakseen niin sitten hän tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, vaikka jossain tuossa marraskuussa tuntui, ettei aika etene ollenkaan.

      Poista

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...