maanantai 22. helmikuuta 2016

Rv 37+3 Käyrää

Perjantaina käväsin terveyskeskuksessa supistuskäyrillä. Muutama kova supistus tuli, mutta lähettivät takaisin kotiin, kun mitään ei alkanut tapahtua. Siellä oli joku aika outo kätilö vuorossa. Hän ei osannut katsoa edes kohdunsuun tilannetta, sanoi vaan "tämä on aika takana niin hankala katsoa". Mitenhän ne tuolla keskussairaalassa sitten osasi? No, perjantaina on joka tapauksessa käynnistykseen aika, ellei aikaisemmin tapahdu mitään. Toivottavasti sitten on auki sen verran, ettei sitä avautumisvaihetta kovin kauaa tarvitse kärsiä. 

Supistuksia ei ole nyt oikein ollut. Olisi vaan, niin aukeaisi paikatkin, mutta kun ei niin ei. Jotain satunnaisia, pieniä on ollut, mutta ei mitään sellaista, että olisi tullut mieleen sairaalaan soittaa. Verenpaineen alapaine vaan näyttää olevan nyt vähän koholla, syytä en tiedä. Edelleenkään en osaa jännittää synnytystä. En tiedä, pitäisikö minun.

Äiti mulla täällä nyt on apuna, kun Muru on töissä. Jos lähtö tulee, niin en ihan paniikkiin mene. Äiti toi tällaisia:

2 kommenttia:

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...