tiistai 18. lokakuuta 2016

Kilppari tuli kylään... tai ehkä asumaan

Mulla on viime aikoina ollut aivan sairaalloinen väsymys. Vaikka kuinka nukun, väsyttää aina vaan. Viime viikolla kävin kotipaikkakunnalla verikokeissa ja tänään soittelin tuloksista. Hoitaja tai mikä lie höpisi latinaa langan toisessa päässä. Mitään en ymmärtänyt, mutta sanoi, että joku arvo on viitearvojen alarajalla. Ilmeisesti mulla on siis kilpirauhasen vajaa- tai liikatoiminta. Veikkaan, että olen vajaa. Torstaina pitää soittaa uudestaan ja kysyä mitä lääkäri on sanonut. Itse siis vaadin noita kilpirauhaskokeita ja sitten pientä verenkuvaa, ne oli ok, eli syy täytyy olla siinä kilpparissa. Kysyi, että syönkö lääkettä siihen. Miten, kun nyt vasta tutkitaan koko juttua?


Poika meillä voi hyvin. Kovasti harjoittelee konttaamista. Kasvanut on 23,5 cm syntymästään ja painoa tullut nelisen kiloa. Pitkä ja hoikka poika kuulemma.

Muutama viikko sitten sain hiusmurtuman ranteeseeni. Huomenna saan kipsin pois. Vauvan hoitaminen tällä kädellä on ollut aika hankalaa, kun ei ole saanut nostaa mitään. Sormet on kyllä vapaana, mutta kämmen ja ranne kyynärpäähän asti paketissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aikuisen seuran puute

Että voi ihmistä ahdistaa. Sanon suoraan, että olen loman tarpeessa. Semmoinen vaikka edes yhden vuorokauden yksinolo-loma olis ihan tervetu...