keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Unta toivoen

Meidän poika ei nuku. Hän nukkuu päivällä max. tunnin pituisia unia ja yöllä herää 15-30 minuutin välein. Ollaan menossa 5.12. unikouluun Lapin ensi- ja turvakodille. Toivottavasti siitä on hyötyä. Lisäksi hänellä epäillään refluksia. Sekin tosin voi tehdä tuon, ettei nuku. Refluksi on siis sairaus, jossa ruoka nousee takaisin ruokatorveen ja aiheuttaa närästystä.

Itse olen käynyt verikokeissa paastoverensokeri- ja kilpirauhaskokeiden takia. Paastoverensokeri oli ok, mutta kilpirauhasarvot oli viiterajan alarajalla (ihan samalla tavalla kuin viime kuussa). Ja taas pitäisi ensi kuussa mennä. En tajua mitä helvettiä sitäkin joka kuukausi tutkitaan, jos tulos on aina sama eikä ikinä ole aikaa lääkärille, kokeita vaan otetaan. Ja sitä miksi kokeita otetaan, se johtuu minun älyttömästä väsymyksestä. Tiedän, että ihan pelkästä vauvan valvottamisesta tämä ei johdu. Se voi olla myös masennusta. Mutta ei sillä, hyvä, että tutkivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joulu tulee, olen valmis

"Sitten kun täytät 20 vuotta, finnien tulo loppuu". Vitut, sittenhän se vasta alkaa, ainakin mulla. Hormonikierukan laiton myötä f...