maanantai 6. helmikuuta 2017

Lastentauti

Ohhoh, viime kirjoituskerrasta onkin vähän vierähtänyt aikaa. Yli kuukausi. No, eipä tässä mitään muutosta ole tapahtunut. Edelleen masennus vaivaa, mikään ei huvita ja väsyttää kamalasti. On tutkittu kilpirauhasen vajaatoimintaa ja sokerirasitustestissä olen käynyt. Molemmat oli siinä rajalla, että ei ole kumpaakaan, sokeritautia eikä vajaatoimintaa, mutta koska on siinä rajalla, niin painoa pitäisi pudottaa. Sitä nyt pitäisi pudottaa muutenkin. Olen päättänyt, etten mene naimisiin ennenkuin vaaka näyttää vähintään miinus 20 kiloa.

Nyt sitten taas vaivaa välikorvantulehdus. Edellinen hoidettiin antibiooteilla ja kuuri loppui viikko sitten keskiviikkona, mutta nyt on toinen korva lukossa ja humisee. Yksi yö sitä särkikin, eli vissiin taas tulehdus, mutta tällä kertaa toisessa korvassa. Lapsillahan tuota korvatulehdusta useimmiten esiintyy, siitä tuo otsikko.

Poika täyttää kuukauden päästä vuoden eikä vieläkään nuku. Ei nuku yöllä eikä päivällä. Heräilee vähän väliä. Siksi en jaksa sen kanssa yksin. Mies kun tosiaan on töissä usein kahta vuoroa samana päivänä, eli häntä ei paljon kotona näy. Kova on liikkumaan tämä mini-ihminen. Nousee seisomaan tukea vasten ja käy jopa potalla. Sinne ei tosin osaa vielä tehdä muuta kuin pissata, mutta hyvä alku sekin. Nousee ylös heti, kun on hommansa hoitanut, eli tietää mitä pottaan tehdään.

Tämä blogikin muuten ehti täyttää 5 vuotta tässä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Matkakuumetta ja ASMR-juttuja

Oho, näköjään viimeisin kirjoitus on viime vuoden puolelta. Olen hengissä. :D Nyt vaan on ollut paljon kaikenlaista, ettei ole muistanut tän...